Денонощното видеонаблюдение е лесно и достъпно с качествена wi fi камера

Денонощното видеонаблюдение е лесно и достъпно с качествена wi fi камера

Денонощното видеонаблюдение за вашия дом или офис, както и за всички имоти, които притежавате, е добра възможност да ги защитите от престъпни набези. Напредъкът на новите технологии прави денонощното видеонаблюдение все по-достъпно, а един от най-лесните начини да го осъществите е като поставите качествена wi fi камера. Не е никак трудно да я монтирате, спокойно може да се справите и сами, а единственото, от което се нуждае, за да работи, е бърз и постоянен Интернет. Какви опции трябва да притежава, за да е полезна денонощно?

Вграденото осветление е важно за една wi fi камера, за да е ефективна през нощта

Особено полезно е, че вградените инфрачервени светодиоди остават невидими за нарушителите. Благодарение на допълнителното осветление, вашата wifi камера ще регистрира качествено изображение дори в тъмната част на денонощието, когато хората с престъпни намерения са най-активни. В зависимост от модела wi fi камера, който сте избрали, тя може да осъществи ефективно видеонаблюдение до 30 или до 60 метра.

Изберете wi fi камера с добра резолюция, за да е адекватно регистрираното изображение

За да може да използвате видеото, което вашата wifi камера реализира, за разпознаване на евентуални нарушители в имота ви, тя трябва да е с качествена резолюция. Полезни са също модели, които автоматично настройват фокуса си съобразно отдалечеността на обекта. През нощта повечето wifi камери снимат в черно-бял режим, но когато резолюцията е добра, това не влияе негативно на качеството на изображението.

Wifi камера с датчик за движение пести ресурс и време

Тази опция е особено полезна, когато поставяте wi fi камера на място, до което няма да имате чест достъп, за да подменяте захранването ѝ. Датчикът за движение означава, че вашата wifi камера ще се включва единствено, когато регистрира движение в близост. Максимално полезната ѝ работа ще ви спести и време за преглеждане на видеата, които регистрира.

Опцията за запис също е важна за wi fi камера за видеонаблюдение

Когато регистрираното видео се съхранява, то може да бъде използвано при евентуално разследване на злонамерени действия. Изберете модел с вградена карта памет или с възможност за добавяне при нужда. Стандартните опции на wi fi камера да съхранява видео е от 30 до 60 дни. Може лесно да преглеждате и менажирате видеата на вашата wi fi камера чрез приложение на мобилния си телефон. Благодарение на него може да запазите изображения, които ви изглеждат важни или да изтриете непотребните, за да пестите място. Имате възможност да приближавате и да правите стопкадри, стига резолюцията да е достатъчно добра, както подчертахме по-горе.

Възползвайте се максимално ефективно от възможностите на вашата wi fi камера

Колкото по-богата на опции wi fi камера изберете, толкова по-надеждна ще е защитата на вашия имот, която тя ще ви предложи. Инвестирайте в модел, който отговаря на всичките ви нужди и изисквания, за да сте спокойни, че гарантирате по най-добрия начин сигурността на имуществото и на близките си хора!