Балийски масаж – ръцете на рая

Балийски масаж – ръцете на раяВсеки от вас е мечтал и все още мечтае да посети остров Бали, истинския рай на Земята. Един от начините да се почувствате част от този райски пейзаж в Индонезия може да бъде постигнат по много елементарен начин – чрез т.нар. балийски масаж.

Този традиционен индонезийски масаж ще ви донесе пълен релакс – душевно и физическо отпускане, докосване от ръцете на рая. Много важна част от цялостната процедура е интериора в помещението – екзотична тропическа градина и отпускащия звук на течаща вода (водопад). Балинезийците вярват, че  тялото, ума и душата работят в пълна хармония. Здравето е основната съставка за цялостното щастие.

Балийския масаж има лечебна сила – разтоварва от напрежението, освобождава мускулните тъкани от токсини и подобрява циркулацията на кръвта.

Масажа на краката е много важен и облекчава стреса от определени области на ходилата, което заедно с освобождаването на токсините и отпускането на напрежението на останалата част от тялото действа подмладяващо на цялото тяло.

Природната аптечка – билки, лимон, джинджифил подпомагат организма. Отпускат и стимулират.

Балинезийците умело използват природните масла и неслучайно са направили този вид масаж световноизвестен.